ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 3ο εκπαιδευτικό σεμινάριο City’s A.R.T

Με μεγάλη συμμετοχή και αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε το 3ο σεμινάριο εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών City’s A.R.T. του προγράμματος ΕΚΟ Safe Rider Club, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στην πίστα Daytona.

Οι πενήντα (50) συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τα όσα διδάχτηκαν στο πλαίσιο των βασικών αρχών οδήγησης μοτοσικλέτας από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του City's A.R.T. και τον αρχιεκπαιδευτή του California Superbike School κ. Σπύρο Κούτρα. Οι ίδιοι μίλησαν για ξεχωριστή εμπειρία και επεσήμαναν ότι, παρά το γεγονός ότι είναι οδηγοί μοτοσικλέτας αρκετά χρόνια, μέσω του σεμιναρίου εμπλούτισαν τις γνώσεις τους για ασφαλέστερη οδήγηση, τις οποίες και θα εφαρμόσουν στο εξής. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στα σεμινάρια συμμετείχαν και γυναίκες, σπάζοντας τα ταμπού και αποδεικνύοντας πως το πάθος για τη μοτοσικλέτα δεν αφορά μόνο τους άντρες.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T. αποτελούν μέρος της διαρκούς προσπάθειας της ΕΚΟ για την εμπέδωση σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών (Κ.Ο.Μ) και πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου. Όλοι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια City’s A.R.T., έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, για να διεκδικήσουν συνολικά 10 κράνη και μία ολοκληρωμένη στολή ασφαλείας.

Το επόμενο σεμινάριο CITY’S A.R.T. είναι προγραμματισμένο για τις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στην πίστα Daytona και αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερους λάτρεις τις μοτοσυκλέτας.