ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Οι τυχεροί του 2ου σεμιναρίου City’s A.R.T. του EKO Safe Rider Club

Πλούσια, αλλά και απολύτως χρήσιμα δώρα κέρδισαν έντεκα τυχεροί συμμετέχοντες στο δεύτερο σεμινάριο εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών City’s A.R.T. του προγράμματος “EKO Safe Rider Club”, που διεξήχθη στις 12 & 13 Μαΐου υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών. Οι νικητές αναδείχθηκαν με κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου στο χώρο εκπαίδευσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας κ. Αργύρη Χατζηπάκκου και του Εκπροσώπου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Παναγιώτη Ευαγγελίδη.

Τα έπαθλα ήταν, μία ολοκληρωμένη στολή ασφαλείας την οποία κέρδισε ο κ. Παντελής Γεωργιάδης και δέκα κράνη full-face τα οποία μοιράστηκαν οι: Ελένη Εγγλέζου, Βαΐα Βέλλη, Χαρίλαος Σιακαλλής, Σάββας Τσικκουρής, Χρίστος Αλεξάνδρου, Ευάγγελος Λοΐζου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Μάριος Γεωργίου, Νεόφυτος Ξενοφώντος και Alberto Rinaldo.

Το επόμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο CITY’s Α.R.T. είναι προγραμματισμένο για τις 20 & 21 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αριθμό τηλεφώνου 22477000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.eko.com.cy