ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Υποτροφία από την ΕΚΟ σε Κύπριο φοιτητή για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση του κοινωφελούς έργου της και θέλοντας να επιβραβεύσει τους φοιτητές της Κύπρου, απένειμε υποτροφία στον Πέτρο Καλορκώτη για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc) «Ενέργεια, Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία» του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο πλαίσιο της τριετούς συμφωνίας συνεργασίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. και του Πανεπιστημίου Πειραιά για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα, τα έξοδα διαμονής και σίτισης, που ανέρχονται σε ποσό ύψους 1.000 ευρώ μηνιαίως, θα καλυφθούν από την ΕΚΟ Κύπρου, ενώ η χορηγία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα καλυφθεί από τον Όμιλο Εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια.

Η επιλογή του φοιτητή έγινε από Επιτροπή Αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Πειραιά, η οποία εξέτασε τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων φοιτητών που ανταποκρίθηκαν σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς συνεχάρη τον φοιτητή παραδίδοντάς του την υποτροφία.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ως μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, του μεγαλύτερου ενεργειακού Ομίλου στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, μέσω της συνεργασίας της με Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τη συνεισφορά αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η εκτίμηση του Ομίλου στο ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στις σύγχρονες κοινωνίες της γνώσης.