ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

DIESEL Avio από την ΕΚΟ - Απογειώνει τον κινητήρα σας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, η παρουσίαση του νέου προϊόντος DIESEL Avio της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) σε αίθουσα επιβίβασης του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης και στη συνέχεια η ΕΚΟ και η Cobalt απογείωσαν κυριολεκτικά συνεργάτες και εκπρόσωπους των ΜΜΕ, με μία πτήση πάνω από την Κύπρο. Τους χαιρετισμούς έκαναν ο κύριος Ρομπέρτος Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας  του Ομίλου και ο κύριος Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου. Παρόν στην εκδήλωση ήταν επίσης και  ο κύριος Κώστας Μαδεμλής, Ανώτερος Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου.  

Ο κύριος Ανδρέας Στρατής, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, κατά την παρουσίαση του νέου καυσίμου δήλωσε ότι η EKO με το νέο DIESEL Avio, για πρώτη φορά στην Κύπρο εφαρμόζει την τεχνολογία των φίλτρων των αεροσκαφών  στο πετρέλαιο κίνησης! Το  ειδικό φίλτρο (Αvio Filter) που είναι εγκατεστημένο  στις αντλίες καυσίμου DIESEL Avio, είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο φίλτρο, που διασφαλίζει  την καθαρότητα των καυσίμων στο επίπεδο καθαρότητας των καυσίμων των αεροσκαφών. Η χρήση του ειδικού φίλτρου, σε συνδυασμό με τη χρήση προσθέτων τελευταίας τεχνολογίας δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για τη μέγιστη απόδοση, απογειώνοντας τον κινητήρα του  αυτοκινήτου!  

Με το λανσάρισμα του καύσιμου της ΕΚΟ Diesel Avio έγινε και η έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού «sepaeipantou.gr»! Ανεφοδιάζοντας με Diesel Avio, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσουν το ΝΕΟ Volkswagen Tiguan με κινητήρα 20 αλόγων Diesel και πλούσιο εξοπλισμό αξίας €29,300.

Το νέο καύσιμο της EKO Diesel Avio θα είναι διαθέσιμο σε πρατήρια EKO με την ειδική σήμανση.