ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Διεξαγωγή 5ου Συνεδρίου Ασφάλειας, Υγείας και Περιβάλλοντος από την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

Με γνώμονα ότι η διατήρηση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για τους εργαζόμενους, συνεργάτες, πελάτες και επισκέπτες, συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε και εφέτος από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. το «5ο Συνέδριο Ασφάλειας - Υγείας και Περιβάλλοντος».

Στις εργασίες του Συνεδρίου, που διεξήχθη κατά το διήμερο 15 & 16 Μαρτίου 2017, οι συμμετέχοντες από όλες τις θυγατρικές του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αναφερθούν διεξοδικά σε θέματα που σχετίζονται με την Υγεία και την Ασφάλεια στην εργασία, τα οποία αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, ο Ανώτερος Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας κ. Κώστας Μαδεμλής, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Η ασφάλεια και υγεία στο εργασιακό περιβάλλον είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα και διαθεματικά γνωστικά αντικείμενα. Μέσα από το Συνέδριο, που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, ο Όμιλος μοιράστηκε με τα μέλη και τους συνεργάτες του τη σχετική τεχνογνωσία και, παράλληλα, επαναδιατύπωσε τη δέσμευσή του αναφορικά με τον σχεδιασμό, τη προώθηση και την εφαρμογή προγραμμάτων για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών Ασφάλειας & Υγείας στην εργασία.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και την ξενάγηση που έγινε σε πρατήριο ΕΚΟ και στις εγκαταστάσεις Υγραερίου και Καυσίμων.