ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Safe Rider Club Προνόμια και γνώσεις για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας

Η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ), μέσω του ΕΚΟ Safe Rider Club, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα δράσεις και προγράμματα που αποσκοπούν στην ενίσχυση της συνείδησης Οδικής Ασφάλειας. H αγάπη για τους κατόχους μοτοσικλέτας είναι δεδομένη, αφού αποτελεί τρόπο ζωής, χαρίζει αίσθηση ελευθερίας και θεωρείται το πιο γρήγορο μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη. Τι γίνεται όμως σε ό,τι αφορά θέματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας;

Το ΕΚΟ Safe Rider Club έχοντας ως απώτερο στόχο την οδική ασφάλεια των μελών του, προσφέρει μοναδικά προνόμια. Κάθε μοτοσικλετιστής μπορεί εύκολα να γίνει μέλος του ΕΚΟ Safe Rider Club, συμπληρώνοντας απλά το ειδικό έντυπο που βρίσκεται σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ και λαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα μέλους. Τα μέλη επωφελούνται με εκπτώσεις, χρήσιμα δώρα και εξειδικευμένη γνώση για την ασφάλεια, τον ιδανικό εξοπλισμό και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Ως μέρος του προγράμματος του EKO Safe Rider Club, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των μοτοσικλετιστών σχετικά με τη σωστή και ασφαλή οδήγηση, καθώς και την τήρηση του κώδικα οδικής ασφαλείας, η ΕΚΟ υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών (Κ.Ο.Μ.) και τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, παρουσιάζει και φέτος τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών, που προωθείται από το ελληνικό παράρτημα του California Superbike School στην ελληνική και την κυπριακή αγορά.

Τα σεμινάρια City’s A.R.T. απευθύνονται σε όλους τους μοτοσικλετιστές και στοχεύουν στο να επισημάνουν και να διορθώσουν άμεσα τα συνήθη λάθη στο χειρισμό της μοτοσικλέτας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, παρουσιάζονται οι βασικές αρχές οδήγησης της μοτοσικλέτας, μέσω απλής μεθοδολογίας, που το California Superbike School διδάσκει με παγκόσμια επιτυχία, τα τελευταία 35 χρόνια. Με τη σωστή επίβλεψη και διόρθωση, από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του City's A.R.T., οι οδηγοί μοτοσικλέτας θα υιοθετήσουν τη σωστή οδική συμπεριφορά για να κινούνται με περισσότερη ασφάλεια.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T. για το 2018 θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου (πρωί και απόγευμα), 12 & 13 Μαΐου και 20 & 21 Οκτωβρίου.

Γίνε και εσύ μέλος του EKO Safe Rider Club, επωφελήσου με εκπτώσεις και δώρα και παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T.