ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

H εφαρμογή “ΕΚΟ Smile” σάρωσε τα βραβεία στα φετινά Cyprus Mobile Excellence Awards

Στην κορυφαία θέση των διακρίσεων βρέθηκε η ΕΚΟ Κύπρου για την καινοτόμα εφαρμογή “EKO Smile”, αποσπώντας συνολικά επτά σημαντικά βραβεία στα Cyprus Mobile Excellence Awards 2020.

Ο διαγωνισμός, που είχε ως στόχο να αναδείξει τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού και της κινητής τηλεφωνίας στην κυπριακή αγορά, διεξήχθη από την Dias Boussias Communications υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και του Cyprus Computer Society. Την επιτροπή αξιολόγησης αποτέλεσαν σημαντικά στελέχη του χώρου, ενώ λόγω των συνθηκών η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σε ψηφιακή μορφή, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η εφαρμογή “EKO Smile” ξεχώρισε, ανάμεσα σε άλλες αξιόλογες καινοτόμες εφαρμογές δεκάδων εταιρειών της Κυπριακής αγοράς, στις ακόλουθες κατηγορίες:
  • Mobile Εφαρμογές με βασική στόχευση την πραγματοποίηση εμπορικών ή άλλων συναλλαγών,
  • Use of mobile app for Customer Loyalty Customer Engagement and/or Personalized Services, για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών,
  • Mobile Sales / CRM,
  • Business Process Re-engineering through Mobile, για την δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας και πληρωμής καυσίμων,
  • Mobile Advertising & Marketing για τον σχεδιασμό στρατηγικού ολοκληρωμένου πλάνου Μάρκετινγκ και επικοινωνίας για την προώθηση της εφαρμογής,
  • Digital Innovation through Mobile για τον ανέπαφο ανεφοδιασμό και,
  • Design / Aesthetic για την εύκολη περιήγηση, το μινιμαλιστικό σχεδιασμό, και την ορθή «συμπεριφορά» στις πλατφόρμες Android και iOS
Συνολικά, βραβεύτηκε με πέντε Silver και δύο Bronze Cyprus Mobile Excellence Awards.

Ο σχεδιασμός και η καινοτομία της εφαρμογής “EKO Smile” αποτελούν πρωτοποριακά στοιχεία για τα δεδομένα της κυπριακής αγοράς. Η υπηρεσία ανέπαφης ενεργοποίησης της αντλίας καυσίμων και ανέπαφης πληρωμής, ήρθε μέσω του EKO Smile Αpp και άλλαξε τον παραδοσιακό τρόπο συναλλαγών στα πρατήρια ΕΚΟ, διευκολύνοντας τον καταναλωτή και προσφέροντας ακόμη περισσότερη ασφάλεια και άνεση στην εξυπηρέτηση.

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, η ΕΚΟ Κύπρου προσφέρει στους πελάτες της μία μοναδική εμπειρία που συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες και βέλτιστες πρακτικές σε ότι αφορά την επιβράβευση, τον ανεφοδιασμό καυσίμων, την παραγγελία και τις πληρωμές μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού.

«Υποδεχόμαστε με χαρά τις νέες διακρίσεις των Cyprus Mobile Excellence Awards για το “EKO Smile”, την έξυπνη εφαρμογή μας που αποβλέπει στην αμεσότερη, ταχύτερη και πιο ευχάριστη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών μέσα από τα πρατήρια ΕΚΟ», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, προσθέτοντας: «Συγχαίρουμε όλους τους διαγωνιζόμενους για τις καινοτόμες εφαρμογές που σχεδίασαν και ευχαριστούμε την επιτροπή για τις επτά τιμητικές διακρίσεις μας. Πιστοί στο όραμά μας θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε, με απώτερο σκοπό την ολοένα και πιο εύκολη καθημερινότητα του καταναλωτή. Σας ευχαριστούμε.»

Ο διαγωνισμός των Cyprus Mobile Excellence Awards επιβραβεύει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο πεδίο του ψηφιακού μετασχηματισμού και της κινητής τηλεφωνίας στην κυπριακή αγορά, έναν χώρο που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, μετατρέποντας τις καινοτόμες πρακτικές σε αναγκαίες και πρωταρχικές για τον εκάστοτε χρήστη. Στόχος των βραβεύσεων είναι η αναγνώριση των καλών πρακτικών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως, οι κλαδικές mobile εφαρμογές, ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός και η mobile επικοινωνία, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη mobile εφαρμογών, καθώς και η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών από τις εταιρείες κινητών επικοινωνιών.

Κατεβάστε το εδώ.