ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κλήρωσε το πέμπτο και τελευταίο Ford Kuga Trend

Ο διαγωνισμός της ΕΚΟ «Στην ΕΚΟ κερδίζεις πάντα περισσότερα» ολοκληρώθηκε με την πέμπτη και τελευταία κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου, στη Μαρίνα Λεμεσού, σε μια εκδήλωση γεμάτη μουσική και χορό. Νικητής αναδείχθηκε ο Θάνος Ιωάννου από την Λάρνακα, ο οποίος έκανε δικό του το τελευταίο από τα πέντε FORD KUGA αξίας €18,900.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΕΚΟ, κύριος Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ και η κυρία Μαρίνα Τζιακούρη, Συντονίστρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Η ΕΚΟ από τις 8 Νοεμβρίου 2017 χάριζε ανά 15 μέρες σε έναν τυχερό, 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900. Ο διαγωνισμός έληξε στις 31 Ιανουαρίου 2018. Συνολικά 5 τυχεροί κέρδισαν από 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900!

Στην πρώτη κλήρωση νικητής αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ από τον Στρόβολο, στη δεύτερη ο κ. Κωνσταντίνος Φραντζής από το Πελένδρι, στην τρίτη ο κ. Γρηγόρης Γρηγορίου από τη Λάρνακα και στην τέταρτη ο κ. Ροδόθεος Κωνσταντίνου από το Παραλίμνι.

Η παράδοση του αυτοκίνητου έγινε στις 16/02/2018 από τον Ανώτερο Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ κύριο Ανδρέα Στρατή.