ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το πρώτο HYUNDAI TUCSON

Η Τασούλα Νικολάου είναι ο πρώτη νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού της ΕΚΟ, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, αξίας €20,900.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 09/03/2020 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι εγκατέστησαν στην κινητή τους συσκευή την εφαρμογή “ΕΚΟ Smile”.

Η κλήρωση έγινε την Τετάρτη 27 Μαΐου, σε ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα Regus. Την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Θεοδωρίδης από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου.

H νικήτρια προέκυψε κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Random Org, που είναι ευρέως γνωστή για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω της οποίας παράγονται τυχαίοι αριθμοί μέσα από ένα καθορισμένο εύρος, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης.

Η παράδοση του αυτοκινήτου στη μεγάλη νικήτρια θα γίνει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα Λεμεσού, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα.

Και βέβαια, θα ακολουθήσουν άλλες δυο κληρώσεις αυτοκινήτων HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, με τιμή λιανικής πώλησης €20,900. Για να τα μπορέσετε να τα διεκδικήσετε, εγκαταστήστε τώρα στην κινητή σας συσκευή το νέο “ΕΚΟ Smile App”.

Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή “EKO Smile” δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας και πληρωμής καυσίμων ανέπαφα, ενώ οι χρήστες βρίσκονται εντός του αυτοκίνητου. Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα, ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών, ή προϊόντων από το κατάστημα του πρατηρίου, επιβραβεύονται με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.

H εφαρμογή “EKO Smile” είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App store.