ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η EKO Κύπρου παρέδωσε το 3ο κατά σειρά Ford Puma στον υπερτυχερό χρήστη του ΕΚΟ Smile App

Το τρίτο από τα συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα Ford Puma, συνολικής αξίας €24,500, παρέδωσε η ΕΚΟ Κύπρου στον κ. Λοϊζο Χριστοφή, το μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού με τίτλο «Στην EKO καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma».

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα στις 06/04/22 στο πρατήριο EKO στην Κοκκινοτριμιθιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς συνεχάρη τον νικητή και, παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά όλους τους χρήστες του EKO Smile App που χρησιμοποιούν πιστά την εφαρμογή, κατατάσσοντάς τη μεταξύ των δημοφιλέστερων στην Κύπρο.

 

Η ανάδειξη του νικητή είχε γίνει στις 21/03/2022 στο πρατήριο της EKO στην Πόλη Χρυσοχούς στην Πάφο, παρουσία του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς κ. Γιώτη Παπαχριστοφή, ο οποίος έκανε και την κλήρωση από την οποία προέκυψε ο τυχερός. Για τη διασφάλιση της διαφάνειας στην όλη διαδικασία, συμμετείχε ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου. Και στις δυο εκδηλώσεις, τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναδεικνύει εμπράκτως ότι η ΕΚΟ συνεχίζει να επιβραβεύει το κοινό της, δίνοντάς του την ευκαιρία να διεκδικεί δώρα μεγάλης αξίας, με τρόπο εύκολο και απλό, μέσω της πολυβραβευμένης εφαρμογής Smile App. Παράλληλα, οι πολυάριθμοι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει η εφαρμογή, μέσα από καινοτόμες ψηφιακές λειτουργίες στο κινητό τους, όπως η ανέπαφη ενεργοποίηση αντλίας του πρατηρίου EKO με το πάτημα ενός κουμπιού, η αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου και άλλα πολλά. Και βέβαια, όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις, αλλά και προνομιακές τιμές σε επώνυμα προϊόντα της προτίμησής τους.


Με τα τρία Ford Puma του διαγωνισμού να έχουν ήδη παραδοθεί στους νέους τους κατόχους, η αγωνία κορυφώνεται για το ποια ή ποιος θα είναι η/ο τελευταία/τελευταίος υπερτυχερή/υπερτυχερός του τέταρτου αυτοκινήτου Ford Puma, αξίας €24,500.

 

Κατέβασε τώρα στο κινητό σου τηλέφωνο το καινοτόμο “ΕΚΟ Smile App”,

και ίσως…

ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ο επόμενος τυχερός, ή η επόμενη νικήτρια!