ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

EKO Κύπρου: Δωρεά 150 Tablet, σε μαθητές 16 Σχολείων

Στη δωρεά 150 tablet τελευταίας τεχνολογίας προχώρησε η ΕΚΟ Κύπρου, έτσι ώστε μαθητές 16 σχολείων των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας να μπορούν να παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματα με τη μέθοδο της τηλεδιδασκαλίας. Ο προσδιορισμός των αναγκών έγινε βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, σε συνεργασία με τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τις Διευθύνσεις των σχολείων, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, τόνισε χαρακτηριστικά: «Στην απρόσμενη και δύσκολη πραγματικότητα της πανδημίας που διανύουμε, η ΕΚΟ Κύπρου στέκεται εμπράκτως δίπλα στους μαθητές προχωρώντας στη προσφορά 150 tablet τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου κανένας μαθητής να μην στερηθεί την εκπαίδευση. Ευελπιστούμε με αυτή μας την κίνηση, που υλοποιείται εν μέσω και της εορταστικής περιόδου, να προσφέρουμε τη χαρά και το χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.»

Η νέα δωρεά της ΕΚΟ Κύπρου αποτελεί μέρος της σημαντικής αρωγής που προσφέρει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του εκτενούς προγράμματος δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεών της σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Μέχρι σήμερα, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχει προσφέρει - σε συνεργασία με την Aegean - δωρεάν πτήσεις για τη μεταφορά εξειδικευμένου ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού από τις χώρες παραγωγής προς την Κύπρο, ενώ έχει προβεί και σε δωρεά 15 φορητών αναπνευστήρων, υψηλής τεχνολογίας, προς τις αρμόδιες Αρχές του Κράτους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΚΟ Κύπρου έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή την ετοιμότητά της, προκειμένου να προσφέρει περαιτέρω στήριξη και να συνδράμει στην προσπάθεια των Αρχών για την αναχαίτιση της πανδημίας και την ουσιαστική αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης.