ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

H EKO δώρισε 5 τροχοκαθίσματα στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Στη δωρεά 5 τροχοκαθισμάτων για τις ανάγκες του προγράμματος στήριξης ασθενών και αναπήρων του Ερυθρού Σταυρού (Κλάδου Λεμεσού) προχώρησε η ΕΚΟ Κύπρου την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.


Πρόκειται για 2 αναβαθμισμένα τροχοκαθίσματα με δυνατότητα ανύψωσης των ποδιών και 3 συμβατικά προκειμένου να είναι εφικτή η κάλυψη πλειάδας περιστατικών που μπορεί να χρειαστεί να εξυπηρετηθούν από τον οργανισμό.


“Στόχος μας είναι να συμβάλουμε έμπρακτα στη βελτίωση της καθημερινότητα των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προσωρινά ή μακροχρόνια προβλήματα κινητικότητας, προασπίζοντας το θεμελιώδες δικαίωμα της απρόσκοπτης κυκλοφορίας και ισότιμης συμμετοχής στην κοινωνία” επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ κ. Παύλος Στεφανίδης.


Η ΕΚΟ Κύπρου δεν περιορίζεται μόνο στη στήριξη του προγράμματος του Ερυθρού Σταυρού αλλά συνεχίζει αδιάκοπα τις προσπάθειές της για 100% προσβασιμότητα στο δίκτυο των πρατηρίων της. Ταυτόχρονα μέσω του ΕΚΟ Smile APP προσφέρει στους ΑμεΑ τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές στο πρατήριο χωρίς να χρειαστεί να κατεβούν από το όχημα τους.
Σχετικά με την ΕΚΟ Cyprus LTD
Η ΕΚΟ Cyprus Ltd. είναι κατά 100% θυγατρική της HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της EKO Cyprus, με το γνωστό σήμα ΕΚΟ, κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην εταιρία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ. Ταυτόχρονα, με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες στους τομείς της οδικής ασφάλειας, της νέας γενιάς, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την Κυπριακή κοινωνία.
Σχετικά με τη HELLENiQ ENERGY 
Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της καλύπτει όλο το εύρος της ενεργειακής αλυσίδας αξίας, με δραστηριότητες σε 6 χώρες. 


Η HELLENiQ ENERGY αγκαλιάζει την καινοτομία και προωθεί ενεργά τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές. Στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί καθετοποιημένος πάροχος ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα και να βελτιώσει τις διαδικασίες λειτουργίας της, ώστε να μειώσει δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της κατά 50% μέχρι το 2030, με απώτερο στόχο να πετύχει μηδενικό αποτύπωμα μέχρι το 2050. 


Η HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στους κλάδους της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας όλων των μορφών ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στις πιο καθαρές μορφές ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές της. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στην αλυσίδα αξίας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και την πώληση πετρελαιοειδών και πετροχημικών, την έρευνα και την παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέσω κοινοπραξιών και άλλων συμμετοχών, η HELLENiQ ENERGY έχει εδραιώσει την παρουσία της στην παραγωγή, την προμήθεια και την εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.


Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και προωθεί τη μακροπρόθεσμη πρόσβαση στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Ως σημαντικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, η εταιρεία έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ φιλοδοξεί να καταστεί υποδειγματικός εταιρικός πολίτης.