ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Με τα χρώματα της «Ελπίδας», η ΕΚΟ Κύπρου διοργανώνει για 8η χρονιά εκστρατεία στήριξης των παιδιών

Αν δώσεις σ’ ένα παιδί λίγο χρώμα και έναν λευκό καμβά… σίγουρα θα αρχίσει να ζωγραφίζει όμορφες και γεμάτες ελπίδα εικόνες, επιλέγοντας χαρούμενα και φωτεινά χρώματα. Με σύνθημα, λοιπόν, «Βάζουμε χρώμα στην ‘Ελπίδα’» και αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η ΕΚΟ Κύπρου, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη πλέον εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά του Ιδρύματος «Ελπίδα».


Από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2023, κάθε φορά που οι καταναλωτές θα ανεφοδιάζουν το όχημά τους σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ Κύπρου, η Εταιρεία και οι πρατηριούχοι της θα δίνουν μέρος των εσόδων στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εξυπηρετεί τους καταναλωτές σε κάθε πρατήριο, θα φοράει t-shirts στα οποία θα αναγράφεται το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας.


Εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε: «Είτε είναι κανείς γονιός είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνει ασυγκίνητος στο άκουσμα ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν διαγνωσθεί ή συνεχίζουν να παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία. Δυστυχώς, σε αρκετές χώρες του κόσμου δεν υπάρχουν ούτε ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός ούτε εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας, ούτε φάρμακα για την αντιμετώπιση αυτής της νόσου. Στην Κύπρο όμως, παρόλο που το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών βρίσκεται σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι το Ίδρυμα ‘Ελπίδα’ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθά τα παιδιά να βγαίνουν νικητές μέσα από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Έτσι για 8η συνεχή χρονιά στηρίζουμε, ως ΕΚΟ Κύπρου, τους μικρούς ήρωες της ζωής, βάζοντας χρώμα στην ‘Ελπίδα’! Με την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, ενθαρρύνω το καταναλωτικό κοινό να αγκαλιάσει για ακόμα μία χρονιά την εκστρατεία αγάπης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ μας».


Μηχανισμός συγκέντρωσης χρημάτων:

1. Για κάθε αγορά καυσίμου κίνησης από τα πρατήρια που συμμετέχουν στην εκστρατεία, ο πρατηριούχος θα επιστρέφει €0,001 / λίτρο καυσίμου στην εταιρεία.
2. Ακολούθως, με το πέρας της εκστρατείας, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τα πρατήρια θα διπλασιαστεί από την Εταιρεία και το συνολικό ποσό θα δοθεί στο Ίδρυμα Ελπίδα.


Πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στην εκστρατεία: