ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ

Μια ξεχωριστή μέρα διοργάνωσε η ΕΚΟ για περισσότερα από 500 παιδιά και τις οικογένειές τους από την επαρχία Λευκωσίας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας. Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια, σχολεία χωριών της επαρχίας Λευκωσίας και την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσκάλεσε τις οικογένειες σε μια «Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ», με φόντο τη γιορτινή ατμόσφαιρα της Παραμυθούπολης, όπου απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και εκπλήξεις. Οι οικογένειες μεταφέρθηκαν στον χώρο με λεωφορεία, προσφορά της ΕΚΟ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, Γιώργος Γρηγοράς και εθελοντές εργαζόμενοι της ΕΚΟ, βρίσκονταν στον χώρο από νωρίς, επιφυλάσσοντας την πιο ζεστή υποδοχή και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Στόχος της Εταιρείας ήταν να προσφέρει τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία του παιχνιδιού στα παιδιά, τα οποία το έχουν ανάγκη περισσότερο.

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, επιστρέφοντας στην κοινωνία την αγάπη και την προτίμηση που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει και στηρίζει διαρκώς τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, την κοινωνία και ευρύτερα τον άνθρωπο.