ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Πρώτο το Λυκείο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα στον διαγωνισμό Math and Science

To πρώτο βραβείο στον μαθηματικό διαγωνισμό Math Theatre Cyprus κέρδισε το Λύκειο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα εξασφαλίζοντας έτσι και φέτος την πρόκριση για συμμετοχή του έργου στον Eυρωπαικό διαγωνισμό Euromath 2019. Η ΕΚΟ στήριξε την προσπάθεια των μαθητών και δηλώνει υπερήφανος χορηγός για τη διάκριση που πέτυχαν.

Σε δηλώσεις του κατά την παράδοση της επιταγής ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου κ. Ανδρέας Στρατής ανέφερε ότι «Οι μαθητές του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα αν και τελειόφοιτοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο και επέδειξαν ιδιαίτερο πάθος δουλεύοντας ομαδικά και με προσήλωση στο στόχο, πρακτική η οποία μου θυμίζει κατά πολύ τον τρόπο που εργαζόμαστε στην ΕΚΟ Κύπρου, αφού η ομαδική εργασία και ο προσανατολισμός στο στόχο αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Η φετινή διάκριση έρχεται ως συνέχεια της περσινής, όπου το σχολείο κατέκτησε την τρίτη θέση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Αναμένουμε με αγωνία και τα φετινά αποτελέσματα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα είναι ιδιαίτερα τιμητικά».

Η ΕΚΟ Κύπρου προτίθεται να συνεχίσει να επιβραβεύει την αριστεία, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της νέας γενιάς του τόπου.