ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Safe Rider Club

Τι είναι το ΕΚΟ Safe Rider Club;
Το ΕΚΟ Safe Rider Club είναι ένα club μοτοσικλετιστών που προσφέρει μοναδικά προνόμια στα μέλη του, με απώτερο στόχο την οδική τους ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί;
Εξασφαλίζει ιδιαίτερες τιμές και χρήσιμα δώρα στα μέλη του, και εξειδικευμένη γνώση για οδική ασφάλεια ώστε να οδηγούν με την σωστή οδική συμπεριφορά, και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η κάρτα μέλους:
Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο που υπάρχει στα πρατήρια ΕΚΟ, για την ΔΩΡΕΑΝ κάρτα μέλους του ΕΚΟ Safe Rider Club! Το ΕΚΟ Safe Rider Club δίνει τώρα την ευκαιρία στα μέλη του να λάβουν μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια City's A.R.T. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών, που το ελληνικό παράρτημα του California Superbike School προωθεί στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City's A.R.T., τα οποία αποτελούν μέρος της διαχρονικής προτροπής της EKO για την εμπέδωση οδικής συνείδησης, τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας (Κ.Ο.Μ.), τη διοργάνωση του Ομίλου Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας.

Στόχος του προγράμματος είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι μοτοσικλετιστές καθώς κινούνται μέσα στη πόλη. Στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον της πίστας Daytona, οι συμμετέχοντες των City's A.R.T. θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν στην τεχνική τους, σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς επανάληψης, της σωστής επίβλεψης αλλά και της διόρθωσης, από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές των City's A.R.T. Το σημαντικότερο, η εκπαίδευσή τους θα γίνεται σε ταχύτητες πόλης στις οποίες κινούνται καθημερινά.

Τα δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T θα πραγματοποιηθούν στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου στο Daytona Raceway.

Όλοι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια City’s A.R.T., θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κράνη και ολοκληρωμένες στολές, μετά από κλήρωση!
  • Οι μοτοσικλετιστές που κατέχουν άδεια μοτοσικλέτας μέχρι ένα χρόνο θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν.
  • Ανήλικοι (με τη γραπτή συγκατάθεση κηδεμόνα) θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν.
  • Οι μοτοσικλετιστές με άδεια μοτοσικλέτας πέραν του ενός έτους θα χρεώνονται την ειδική τιμή των €20.
  • Ενήλικες χωρίς άδεια μοτοσικλέτας θα χρεώνονται την ειδική τιμή των €20.
Όλοι οι συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων θα πρέπει να φέρουν προστατευτικό εξοπλισμό ο οποίος θα απαρτίζεται από κράνος με προδιαγραφές ΕCΕ.2205, μπουφάν, γάντια, παντελόνι μοτοσικλέτας ή τζιν και μποτάκια (ή αθλητικά μποτάκια τα οποία να καλύπτουν τον αστράγαλο).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή αποταθείτε στο τηλέφωνο: 22-477000 ή στείλτε "EKO SAFE RIDER" στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.