ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Safe Rider Club

Τι είναι το ΕΚΟ Safe Rider Club;
Το ΕΚΟ Safe Rider Club είναι ένα club μοτοσικλετιστών που προσφέρει στα μέλη του μοναδικά προνόμια, με απώτερο στόχο την οδική τους ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί;
Εξασφαλίζει στα μέλη του πολύ ιδιαίτερες τιμές, χρήσιμα δώρα και εξειδικευμένη γνώση για την ασφάλεια, ώστε να οδηγούν με καλύτερο εξοπλισμό και σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Η κάρτα μέλους:
Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο που υπάρχει στα πρατήρια ΕΚΟ για την ΔΩΡΕΑΝ κάρτα μέλους, του ΕΚΟ Safe Rider Club! Το ΕΚΟ Safe Rider Club δίνει τώρα την ευκαιρία στα μέλη του, να λάβουν μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια City's A.R.T. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών που το ελληνικό παράρτημα του California Superbike School προωθεί στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City's A.R.T. τα οποία αποτελούν μέρος της διαχρονικής προσπάθειας της ΕΚΟ στην εμπέδωση οδικής συνείδησης, τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών (Κ.Ο.Μ.), τη διοργάνωση του Ομίλου Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας και με την ουσιώδη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου.

Στόχος του προγράμματος είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι μοτοσικλετιστές καθώς κινούνται μέσα στη πόλη. Στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον της πίστας Daytona, οι συμμετέχοντες των City's A.R.T. θα έχουν τη δυνατότητα να καταφέρουν μεγάλες βελτιώσεις στην τεχνική τους, σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς επανάληψης, της σωστής επίβλεψης αλλά και της διόρθωσης, από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές των City's A.R.T. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η εκπαίδευσή του γίνεται σε ταχύτητες πόλης όπου κινείται κάθε μέρα.

Τα τέσσερα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T θα πραγματοποιηθούν στις 26 & 27 Οκτωβρίου στο Daytona Raceway.

Όλοι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια City’s A.R.T., θα έχουν την ευκαιρία μετά από κλήρωση να κερδίσουν κράνη και ολοκληρωμένες στολές!
  • Οι μοτοσικλετιστές που κατέχουν άδεια μοτοσικλέτας μέχρι ένα χρόνο θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν.
  • Ανήλικοι (με τη γραπτή συγκατάθεση κηδεμόνα) θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν.
  • Οι μοτοσικλετιστές με άδεια μοτοσικλέτας πέραν του ενός έτους θα χρεώνονται την ειδική τιμή των €20.
  • Ενήλικες χωρίς άδεια μοτοσικλέτας θα χρεώνονται την ειδική τιμή των €20.
Όλοι οι συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων θα πρέπει να φέρουν προστατευτικό εξοπλισμό ο οποίος θα απαρτίζεται από κράνος με προδιαγραφές ΕCΕ.2205, μπουφάν, γάντια, παντελόνι μοτοσικλέτας ή τζιν και μποτάκια (ή αθλητικά μποτάκια τα οποία να καλύπτουν τον αστράγαλο).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή αποταθείτε στο τηλέφωνο: 22-477000 ή στείλτε "EKO SAFE RIDER" στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.